Sindicatul din Învăţământul Preuniversitar Spiru Haret Maramureş câştigă prin sentinţe definitive noi drepturi salariale pentru membrii săi!

Sindicatul din Învăţământul Preuniversitar Spiru Haret Maramureş câştigă prin sentinţe definitive noi drepturi salariale pentru membrii săi!

Sindicatul din Învăţământul Preuniversitar Spiru Haret Maramureş s-a remarcat prin implicarea în susţinerea membrilor, prin dialog deschis şi o  comunicare constructivă  cu Inspectoratul Şcolar, Consiliul Judeţean, autorităţile locale şi directorii de şcoli, pe diferite speţe.

Ultimele acţiuni demarate de Sindicatul din Învăţământul Preuniversitar Spiru Haret Maramureş au avut ca scop recuperarea drepturilor salariale ale membrilor.

“S-au câştigat în instanţă drepturile cuvenite  membrilor de sindicat privind   recalcularea corectă ,raportat la anul curent, a procentului  de 10% la salariul de bază pentru îndeplinirea funcţiei de diriginte, funcţiei de profesor pentru învăţământul primar şi preşcolar; a procentului  de 25%  la salariul de bază pentru gradaţia de merit ; a procentului  de 15% la salariul de bază pentru îndeplinirea funcţiei de personal didactic din învăţământul special şi  a sporului  de simultaneitate.

Ne-am bucurat că unii dintre membrii au beneficiat simultan de câştigarea mai multor drepturi care li se cuveneau.

Totodată, am depus în instanţă solicitări pentru recuperarea drepturilor salariale ale contabililor şi secretarelor privind sporul de stabilitate, care nu se regăseşte unitar în programul Edusal.

Sindicatul din Învăţământul Preuniversitar Spiru Haret Maramureş luptă în permanenţă pentru membrii de sindicat” a menţionat preşedintele la nivel judeţean, Pop Daniel

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.