SITUAŢIE UNICĂ în POLITICĂ ROMÂNEASCĂ reuşită de PNL Maramureş. Doi preşedinţi de partid aleşi în acelaşi timp la Sighetu Marmaţiei. VIDEO+FOTO

SITUAŢIE UNICĂ în POLITICA ROMÂNEASCĂ reuşită de PNL Maramureş. Doi preşedinţi de partid aleşi în acelaşi timp la Sighetu Marmaţiei. VIDEO+FOTO

CODA Maramureş a reuşit o „premieră” şi o „performanţă  istorică” la nivelul politicii româneşti ,  în organizarea alegerilor locale ale PNL-ului  de  la  Sighetu Marmaţiei.

Astfel,   azi , la aceeaşi oră, în  aceeaşi locaţie au avut loc simultan alegeri de preşedinte de organizaţie locală, iar rezultattul fiind unul hilar, doi preşedinţi la PNL Sighetu Maramţiei.

Aşa cum era de aşteptat CODA Maramureş a reluat alegerile la Sighetu Marmaţiei, alegeri eşuate în urmă cu o săptămână, marcate de circ şi scandal.

Secondaţi de o tabără de vânjoşi bodyguarzi şi  înarmaţi  cu un nou borderou de prezenţă , CODA Maramureş a trecut la fapte măreţe, punând în practică un „simulacru” de alegeri locale.

Au făcut prezenţa, om cu om , au strigat borderoul de 2-3 ori findca nu le iesea cvorumul,  dar au lăsat pe dinafară o parte din  membrii de drept cu cotizaţiile plătite la zi şi adeziuni validate de centru.

Nemulţumiţi pentru că nu se regăsesc pe liste deşi sunt membrii activi,  oamenii au început să strige „HOŢII”, să gesticuleze şi să-şi exprime indignarea cu voce tare. La un moment dat pe lângă bodyguarzi şi-au făcut prezenţa şi  jandarmii împreună cu  poliţiştii din localitate care la randul lor nu au lasat să intre în sală decat cei de pe borderou.

În haosul creat , văzând situaţia existentă şi lipsa legalităţii de fond, preşedinta interimară Oniţa Ivaşcu Daniela a părăsit sala, îndemnând pe cei care o susţin să fie alături de ea. Astfel, au plecat , o parte din  membrii, nemulţumiţi de situaţia creată, noul grup a  continuat alegerile într-o altă sală.

CODA Maramureş , la rândul ei  era cuprinsă de febra alegerilor, continuând  cu cei rămaşi în prima sală.

Astfel, în urma alegerilor simultane de la PNL Sighetu Marmaţiei,  au rezultat doi preşedinţi: Oniţa Ivaşcu Daniela şi Alexandru Oros.

Rămâne să vedem cum va fi făcută validarea de la centru, până atunci PNL Sighetu Marmaţiei a reuşit un element istoric,  să aibă doi preşedinţi de organizaţie locală aleşi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.