SITUAȚII DE URGENȚĂ

În intervalul 12.05.-14.05.2017, pompierii maramureșeni au intervenit în cazul a 4 situații de urgență. Vineri, 12.05., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat 2 incendii izbucnite la acoperișurile unor locuințe. Din fericire, în ambele situații, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Duminică, 14.05., pompierii băimăreni împreună cu pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit la un accident rutier produs la ieșirea din localitatea Satulung, în urma căruia au rezultat 2 victime. Din păcate pentru una dintre victime nu s-a mai putut face nimic, aceasta fiind decedată. Cea de a doua victimă, în vârstă de 38 de ani, a fost descarcerată și preluată de către echipajul de prim ajutor al S.M.U.R.D. Baia Mare și transportată la spital .

Tot în acest weekend, pompierii din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației au asigurat măsurile de prevenire la sărbătoarea ” Tânjaua Hotenilor” organizată în Ocna Șugatag.

Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical la 43 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 19 cazuri, Fărcașa 7, Sighet 7, Bogdan Vodă 2, Borșa 2, Tțrgu Lăpuș 2 și Vișeu de Sus 4 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.