A slăbit 18 kilograme cu ACESTE 4 trucuri JAPONEZE

japonezaCând a ajuns în Tokyo, Katheryn Gronauer avea cu 18 kilograme în plus, însă ascultând sfaturile unei colege de origine japoneză, a reuşit să adopte 4 obiceiuri sănătoase care au ajutat-o să slăbească fără prea mult efort.

A învăţat că mersul pe jos poate fi mai eficient în ceea ce priveşte procesul de slăbire decât antrenamentele solicitante şi că mai mult efort nu înseamnă neapărat rezultate mai bune.

Katheryn a înţeles şi cum faptul că reuşeşti să te calmezi îţi permite să îţi asculţi organismul, ajungând în mod natural să ai mai puţine pofte.

În prezent, Katheryn Gronauer este specialist în materie de stil de viaţă sănătos şi dezvăluie patru tactici pe care le poţi implementa în viaţa de zi cu zi pentru a fi mai sănătoasă şi mai suplă, fără efort.

Dacă ai crezut mereu că slăbeşti numai dacă numeri caloriile, aceste sfaturi ar putea părea puţin ciudate. Însă când o întreagă populaţie mănâncă bine şi se bucură de un organism echilibrat ca urmare a acestor obiceiuri, în timp ce tu te oboseşti la sala de fitness şi numeri fiecare îmbucătură, n-ar strica să le dai o şansă.
1. Dacă te antrenezi ca un luptător de sumo, o să arăţi ca un luptător de sumo

Continuarea pe feminis.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.