SMYK All for Kids România deschide al 14-lea magazin din rețeaua națională, la Baia Mare

BAIA MARE, februarie 2019. Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 1 martie un nou magazin, la Baia Mare, ajungând astfel la o rețea de 14 magazine în România. Cu o suprafață de peste 450 de metri pătrați, acesta se înscrie în noua linie de dezvoltare a SMYK All for kids, cu un design orientat către produs și cu o accesibilitate sporită pentru client.

SMYK All for Kids aduce la Baia Mare conceptul „totul sub un singur acoperiș”, devenind astfel o destinație de shopping utilă pentru orice părinte cu copii între 0 și 14 ani. În magazinele retailerului polonez aceștia vor găsi o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu Cool Club, până la articole de puericultură – cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice, pătuțuri, articole dedicate alăptatului, dar și femeilor însărcinate. De asemenea, un segment important de produse îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale, pentru toate vârstele, atât aparținând brandului propriu – SMIKI, cât și unor mărci globale cunoscute, cum ar fi LEGO, Mattel, Habsbro și altele.

„Baia Mare este unul dintre orașele mari din România, un oraș dinamic în care ne-am dorit să fim prezenți de mult timp și ne bucurăm că în 2019 putem inaugura primul magazin SMYK All For Kids aici. Acesta este cel de-al treilea magazin deschis într-un retail park, după Oradea și Bistrița. Designul prietenos, orientat către client, este unul dintre factorii care au asigurat succesul magazinelor deschise în 2018 și ne bucurăm să aducem îmbunătățiri continue și consistente astfel încât orice client, de la cel mai mic la cel mai mare să se simtă în magazinele noastre confortabil și să găsească aici orice își dorește și are nevoie, fie că este vorba de articole de îmbrăcăminte de calitate, de jucării sau articole de puericultură, a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stancu.

Magazinul cu numărul 14 este situat în Baia Mare Value Centre, pe Bdul București, nr. 53.  În perioada 1-3 martie, clienții SMYK All For Kids se vor putea bucura de reduceri de 20% la toate produsele cu preț întreg, dar și de o mulțime de activități pentru cei mici: ateliere de facepainting și baloane, tombolă cu numeroase premii și multe surprize.

 SMYK All for kids a deschis în 2018 trei magazine, toate în provincie, și își propune ca în 2019 să ajungă la o rețea de 20 de magazine, acoperind cât mai multe orașe din țară.

Despre SMYK All for Kids:

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009  acoperind în prezent opt orașe, cu 14 magazine: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall și Promenada Mall), Constanța – Vivo! Mall, Ploiești – AFI,  Galați – Shopping City, Timișoara – Shopping City, Deva – Shopping City  și  Oradea – Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare Shopping City, Sibiu Shopping City), Baia Mare – Value Centre.

SMYK All for kids este brandul polonez lider, iconic pentru copii, cu un awarness de 82% (sursa: TNS Kantar *). Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 205 magazine proprii, dintre care 179 în Polonia, 14 în România și 12 în Ucraina.

SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Unul dintre punctele forte ale lanțului este disponibilitatea tuturor produselor pe care copiii le doresc și au nevoie într-un singur loc, „All for Kids”.

Oferta se bazează pe mărcile proprii „Cool Club” și „Smiki”, care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK și ale partenerilor de franciză. „Cool Club” este marca în cadrul căreia SMYK oferă îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house. „Smiki” este marca proprie a lui SMYK pentru jucării și accesorii pentru copii. Mărcile proprii ale lui SMYK sunt completate de branduri terțe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro și Mattel.

Produsele branduri proprii şi cele ale altor producători se comercializează în Polonia prin platforma online de e-commerce și aplicația mobilă ale grupului SMYK, care împreună cu rețeaua de  magazine  şi oferta de servicii „click & collect” livrare gratuită la magazinele SMYK Group oferă o experienţă omni-channel integrată. Un alt canal de vânzări este lanțul de franciză, incluzând un total de 171 de magazine din 17 țări (la 31 ianuarie 2019).

* pe baza unui sondaj de 1.527 de persoane din Polonia, realizat în orașe cu o populație de peste 75.000 de persoane care au cumpărat cel puțin un articol pentru copii în ultimele trei luni, excluzând Allegro.

Mai multe detalii despre SMYK All for Kids găsiți pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/smykro sau pe www.smyk.com.ro.

 Pentru informații și detalii:

Lavinia.pavel@whitepr.ro

Tel: 0724282323

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.