Soba pe lemne – investiție pe viață! Garantată de specialiștii în șeminee

Ce poate fi mai plăcut decât să îţi strângi prietenii şi familia în jurul unui foc care trosneşte şi să depeni poveşti minunate din ţinuturi îndepărtate? Știm deja că șemineul este vedetă în sezonul rece și cel care ne poate îndeplini aceste dorințe. Șemineul reprezintă mai mult decât simplul obiect care încălzește spațiul și completează aspectul camerei. El reunește membrii familiei în jurul lui, bucură privirile și inimile și trezește momentele cele mai calde în fiecare dintre noi.

Dacă ești în căutare de alternativă la seminee tradiționale pe lemne, noile modele de sobe apărute în ultima perioadă (sobe tip semineu) pot constitui adevărate surse naturale de căldura cu rol decorativ în acelasi timp. S-a aflat deja despre eficiența sobelor fabricate din fontă, care încep să emane căldură la scurt timp după aprinderea focului.

Află mai multe despre soba pe lemne

  • Din ce este fabricate o sobă? Șeminee Bistrița oferă o gamă variată de sobe pe lemne, sobe din fontă, din oțel sau căptușite cu șamotă pentru o ardere eficientă, dar are nevoie și de un cos de fum.

Focarul sobei este din fontă, material care oferă principalul factor de calitate. Datorită acestui material, căldura se degajă din focar la scurt timp după aprinderea focului, iar el este rezistent fluctuațiilor mari de temperatură la care este supus. Focarul de oțel cu șamotă necesită mai multă muncă la întreținere pe termen lung. De ce? Datorită șamotei, care este un consumabil care necesită schimbare la o perioadă de câțiva ani, din cauza riscului de spargere în momentul în care lemnele sunt puse pe foc sau chiar din cauza lemnelor umede arse în focar.

Dacă focarul cu fontă se încadrează perfect în stilul iubitorilor de clasic, căptușeala cu șamotă a focarului de oțel aduce o nuanță elegantă care va schimba complet imaginea încăperii în care este amplasat.

Care este utilitatea sobei?

  • Soba încălzește camera în care este amplasată și în acelasi timp propune un design atractiv, retro-modern. Pe lângă dotările obligatorii, soba pe lemne poate fi dotată suplimentar cu clapetă, sistem de reglare automată a aerului de admisie, sticlă de autocurățare și plită cu trei ochiuri, dacă îți dorești cu adevărat să te folosești de sobă așa cum o făceau bunicii tăi.

Dacă alegerea ta se îndreaptă către o sobă șemineu trebuie să știi că soba pe lemne este o investiție pentru întreaga viață, datorită materialelor din care aceasta este construită. Pentru spațiile mai mari sau locuințele cu mai multe camere, Șeminee Bistrița, parte a grupului PEFOC.ro recomandă cu încredere gama de seminee centrala. Iar pentru încăperile restrânse soba este cea mai bună alegere.

Te-ai gândit vreodată că o sobă tip șemineu poate aduce în locuința ta confort sporit și în același timp să fie și un deosebit element de decor, de calitate înaltă și cu durată mare de viață? Dacă alegi grupul PEFOC.ro vei afla că se poate! Garanția sobei este de 5 ani, iar transportul este gratuit. E important să știi la cine să apelezi pentru a te bucura cu adevărat de beneficiile aduse de un focar șemineu. La Șeminee Bistrița, parte a grupului PEFOC, echipa este formată din oameni cu experiență în domeniul șemineelor, capabili să se adapteze oricărei schimbări pe care piața o poate propune în orice moment. Adaptabilitatea este o virtute absolut necesară, deoarece nevoile oamenilor sunt în continuă schimbare.

1 COMENTARIU

  1. Recomand cu incredere echipa din Sibiu, deoarece si eu am montat cu ei un semineu pe lemne si au dat dovada de profesionalism. Plus de asta au o gama foarte mare de produse si chiar ai de unde alege. Cum spun si ei: Noi facem tot , tu pui pe foc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.