ȘOC! A MURIT IRINA! A fost găsită DECEDATĂ în CADĂ! Atenție, mulți tineri fac același lucru

Irina Rybnikova, în vârstă de 15 ani, a intrat în baie, și-a pus iPhone-ul la încărcat și a intrat în cadă. Fata a scăpat telefonul accidental în apă, în timp ce le trimitea mesaje prietenilor ei.

Adolescenta a fost electrocutată și a murit din cauza insuficienței cardiace înainte ca părinții să-i descopere trupul neînsuflețit în cadă, potrivit metro.co.uk. Incidentul s-a petrecut în Bratsk, Rusia. Un prieten apropiat al Irinei a povestit pentru media locală că tânăra era un o persoană incredibilă care avea succes în tot ce făcea.

VEZI:Oferta speciala Adults Only – Hurghada vara 2019!! – Zbor din Cluj-Napoca

Irina Rybnikova era campioană la arte marțiale, fiind membră a echipei naționale de Pangration a Rusiei. Federația sportivă a emis o declarație în care își manifestă tristețea, precizând că fata era o sportivă cu un potențial uriaș. Recent, o altă fată în vârstă de 17 ani a murit în timp ce se afla în duș, după ce și-a verificat telefonul mobil, care era conectat la o priză electrică. Mama tinerei a fost cea care a găsit-o prăbușită în baia din locuința lor din Outreau, Franța.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.