ȘOC în muzica românească! FINAL pentru FUEGO!  Din păcate…

ȘOC în muzica românească! FINAL pentru FUEGO!  Din păcate…
Celebrul cântăreț Paul Surugiu (Fuego) a anunțat că vacanța sa a ajuns la final și că urmează pentru artist o perioadă extrem de încărcată, odată cu începerea sărbătorilor de Iarnă.

Îndrăgitul cântăreț va susține un amplu turneu de colinde în marile orașe ale țării și, cu această ocazie, a postat un mesaj plin de speramță, în ton cu starea sa de spirit.

“GATA! Iarna-i deja instalată și-avem toate motivele de-acum să dăm startul feeriei sărbătorilor. Mai așteptăm puțin cu împodobitul bradului. Sigur că e devreme, dar nu strică să intrăm mai rapid în atmosferă. Eu știu că sunt mulți distrugători de mituri, dar ce e rău în Crăciun? Ce e rău la starea aceasta specială care ne îmblânzește pe toți? Eu cred că vremea care urmează să vină are liniște, calmitate și fără doar și poate, oricât de insensibili am fi, ne creează o anumită emoție. Cum temperaturile sunt scăzute, intru și eu în linie dreaptă cu pregătirile cu turneul de Crăciun și noul album de colinde – COLINDĂTOR LA PORȚILE CERULUI. Fac asta de 11 ani și sunt fericit că anul acesta am melodii noi și stări memorabile. Vă aștept cu drag la sala de spectacol!”, a scris Fuego pe Facebook. Un articol de: B1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.