ȘOC în muzica românească! MOARTE TERIBILĂ pentru o îndrăgită cântăreaţă.foto

ȘOC în muzica românească! MOARTE TERIBILĂ pentru o îndrăgită cântăreaţă.foto

Veste tristă din lumea showbiz-ului! Cântăreaţa Anca Pop s-a stins din viață în urma unui accident rutier teribil. Anca Pop se afla la volanul mașinii și într-o secundă de neatenție a pierdut controlul mașinii și a plonjat în Dunăre. Din păcate, tânăra cântăreață a rămas captivă în mașină și nu a mai putut să se salveze. La sosirea echipajelor de intervenție, Anca Pop a fost găsita fără viață, informează B1 TV.

Într-un moment de neatenție și într-o zonă fără parapet, la Şviniţa, cântăreața Anca Pop și-a pierdut viața, după ce a plonjat cu mașina în Dunăre.

Din primele informații ale polițiștilor din Mehedinți, se pare că Anca era singură în mașină la momentul tragediei. Și deși a încercat să se salveze, din păcate, a rămas captivă în mașina scufundată în apele Dunării, la zece metri de mal.

La scurt timp după producerea accidentului, în timpul unei misiuni de patrulare, polițiștii de frontieră mehedințeni au fost cei care au observat mașina căzuta în Dunărea.

Aceștia și-au anunțat imediat colegii, iar la fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de pompieri, dar și scafandrii. Din păcate, pentru cântareața Anca Pop a fost prea târziu. Salvatorii au reușit să o scoată din mașină, însă… fără viață.

Anca Pop s-a născut pe data de  22 octombrie 1984, la Moldova Nouă și era cunoscută şi dupa numele de scenă „Shamanca”.

Prima sa legatură cu muzica a fost în anul 2008, atunci când l-a cunoscut pe Goran Bregovići. Tot atunci a participat ca și compozitoare la două dintre piesele celui de-al treisprezecelea album de studio al lui Bregovici, Champagne for Gypsies.

Câțiva ani mai tarziu, pe 27 iulie 2015 Shamanca a lansat o versiune a videoclipului piesei „Free Love”, exclusiv pentru revista Playboy, pe a carei coperta a și apărut.

Anul trecut pe 12 iulie, Anca si a lansat primul sau album în Japonia care include discurile single: „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.