Șoc în rândul alegătorilor. Tragedii în ziua votului. Oameni morți în secțiile de votare

Șoc în rândul alegătorilor. Tragedii în ziua votului. Oameni morți în secțiile de votare

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Tragedia momentului în România! Totul s-a dat peste cap după ce a murit în secția de votare. Au fost nevoiți să suspende votul după ce decesul a fost confirmat.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti nr. 42, Mariana Stancu-Ţipişcă, a declarat că procesul de votare a fost întrerupt, duminică, la Secţia nr. 643 din Capitală, după ce o persoană care s-a prezentat la urne a decedat, conform agerpres.ro

Serviciul Omoruri va efectua o cercetare

Potrivit declarației făcute de Mariana Stancu-Ţipişcă, s-a sunat la 112, urmând ca Serviciul Omoruri să efectueze cercetarea în cauză.

„La o secţie de votare din Bucureşti, procesul electoral a fost suspendat temporar, după ce un membru al Biroului electoral, reprezentant al unui partid politic, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Bărbatul făcuse testul ieri şi a primit azi rezultatul”, preciza anterior purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

Șoc în rândul alegătorilor

Un bărbat de 81 de ani a murit în data de 6 decembrie, în curtea unei secții de votare. Regretatul deces s-a întâmplat în județul Argeș, localitatea Teiu.

După ce i s-a făcut rău în curtea secției de votare unde a mers pentru alegerile parlamentare, medicii au încercat să îl resusciteze, dar nu au avut succes. Regretatul deces s-a întâmplat în județul Argeș, localitatea Teiu. Trebuie menționat că vârstnicul era cunoscut cu afecțiuni cardiace.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.