Șoc în showbiz-ul din România! Cântăreața de muzică populară a fost condamnată la închisoare

Interpreta de muzică populară, Irina Maria Birou, a fost condamnată la doi ani de închisoare. Originară din comuna Turburea, județul Gorj, a fost implicată într-un accident rutier, soldat cu omenești. În septembrie 2016, aflată la volanul maşinii sale, Irina a lovit un bătrân de 83 de ani, pe care l-a ucis.

Fiica unui agent de poliţie din Filiaşi, Irina Maria a fost condamnată pentru fapta sa, în primă instanţă, la doi de închisoare cu suspendare. ”Condamnă inculpata Birou Irina Maria la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani”, au decis judecătorii la jumătatea lunii octombrie, care au hotărât, complementar, ca interpreta să muncească şi în folosul comunităţii.

VEZI: PREMIERA! Antalya 2019 cu AVIONUL direct din BAIA MARE!!

Paul Iova, cel supranumit ”tăticul maneliștilor”, se află într-o situație de-a dreptul disperată. După ce a fost condamnat pentru mai multe capete de acuzare și, în prezent, se află în spatele gratiilor, temutul interlop se confruntă cu necazuri fără precedent.

Paul Iova, cel supranumit ”tăticul maneliștilor”, a încercat să-și trăiască viața cum se poate mai bine, dar soarta nu a fost de partea lui. A greșit și a fost condamnat. În prezent, se află în spatele gratiilor și își numără zilele până când porțile penitenciarului se vor deschide definitiv pentru el. Doar că, în afara tristei vești că va petrece peste o mie de zile într-o celulă, Ion Petrișor se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.