SOCANT: Spectator bătut CRUNT de un călăreț la FESTIVAL. Salvat de la moarte de un rugbyist de la CSM Știința !FOTO

bataieUn rugbyist de la CSM Știința a salvat viața unui spectator lovit cu brutalitate la Festivalul datinilor și obiceiurilor din Sighet

 Festivalul datinilor și obiceiurilor din Sighetu Marmației, cunoscut sub numele Festivalul ”Marmația” a ajuns renumit prin varietatea porturilor populare, dar și a călăreților care tranzitează orașul Sighet, îmbrăcați în port popular.

Duminică, 27 decembrie, un incident neplăcut și care putea să aibă urmări mult mai grave a fost înregistrat în timpul paradei Festivalului de datini și obiceiuri ”Marmația”. Potrivit colegilor de la ziarul sighet247.ro, un spectator prezent în mulțime a reprosat unuia dintre călăreți că se apropie prea mult cu calul de grupul de copii și, supărat, ar fi lovit cu pumnii în animal. A fost suficient ca scânteia de scandal să izbucnească și, conform martorilor, călărețul s-a dat jos la spectatorul recalcitrant și l-a lovit cu pumnii și picioarele, doborându-l la pământ.

bataie.jpg1Până să vină ambulanța și să transporte victima la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, rănitul doborât la pământ a fost la un pas de a-și înghiți limba, iar în ajutorul lui a sărit un rugbyst de la CSM Știința Baia Mare, care i-a acordat primul ajutor și a stat lângă el până la sosirea salvării. Ionuț Botezanu este, potrivit camerelor de vedere care au înregistrat incidentul, cel care a acordat rănitului ajutorul necesar pentru a rezista până la sosirea personalului medical specializat.

Astfel, o tragedie și mai mare a fost evitată datorită intervenției promte a rugbystului băimărean, care nu a pregetat niciun efort pentru a veni în ajutorul rănitului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.