Societatea Hermes Contact SA din Baia Mare, membră a Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, este firmă autorizată pentru efectuarea serviciilor D.D.D

Societatea Hermes Contact SA din Baia Mare, membră a Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, este firmă autorizată pentru efectuarea serviciilor D.D.D.

Cu un personal calificat și tarife competitive, Hermes Contact SA vine în întâmpinarea cerințelor clienților cu servicii la cel mai bun raport calitate/preț și se adresează în mod special persoanelor juridice din diverse domenii de activitate:

ü  Restaurante, supermarketuri, cofetării, brutării, măcelării;

ü  Instituții publice, hoteluri, grădinițe, școli, birouri;

ü  Unități de producție, fabrici, hale, depozite.

 În procedurile D.D.D. sunt utilizate doar substanțe care se regăsesc pe lista produselor avizate de către Ministerul Sănătății, pentru profilaxia sanitar-umană, iar pentru fiecare serviciu de dezinfecție, dezinsecție și deratizare prestat, Hermes Contact SA emite un proces verbal de executare a lucrărilor respective, care reprezintă dovada de execuție în fața autorităților de control.

 Detalii suplimentare: Hermes Contact SA Baia Mare, tel.: 0262-226214, 0736-777736, e-mail: office@hermescontact.ro; web: www.hermescontact.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.