Șofer ATACAT de camionagii. S-au anunțat prin sțație și au blocat DN 1 E60 – VIDEO

soferUn șofer din Cluj-Napoca a fost agresat de mai mulți camionagii pe drumul de la Oradea la Cluj-Napoca.

Din cele relatate și din imagini rezultă că șoferii de camioane nu au mai avut răbdare să aștepte în trafic și să circule cu viteza regulamentară pe banda alocată lor și au intrat în depășiri.

”Sâmbătă în jurul orei 17:30 circulând pe drumul național dinspre Oradea sper Cluj-Napoca, la un moment dat în localitatea Paniceni din Jud.Cluj în fata mea intra în depășire un autocamion înmatriculat în Bihor, depășire fiind interzisa pe banda 2 pentru autocamioane pe acel tronson de drum.

În momentul în care a reușit sa îl devanseze șoferul a început sa vorbească și sa îmi arate semne obscene. Având în vedere ca erau 4/5 camioane de la aceeași firma, dintre care doua se aflau în fata mea, șoferul cu pricina a comunicat cu cei din fata prin stație, iar cel din fata a oprit, blocând tot traficul și coborând a venit la mine la mașină injurandu-ma și agresându-ma atât verbal cat și fizic.

În ”ajutor” i-au sărit și ceilalți colegi de breasla, injurandu-ma toți 3. Două dintre camioane aveau numerele de înmatriculare BH 29 TSI și BH 96 TSX.

As vrea ca cei trei sa fie identificați, sa afle și patronul firmei la care lucrează cu ce fel de angajați lucrează. Menționez ca am sa depun o plângere la politie, pentru calomnie, loviri și alte violente și incalcarea proprietăți personale. Am atașat și filmare. Mulțumesc!”, ne-a relatat șoferul implicat în acest caz.

Sursa: stiridecluj.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.