Șofer cu permisul suspendat, oprit în trafic în Vișeu de Jos

Polițiștii de frontieră maramureșeni au depistat în trafic, pe raza localității Vișeu de Jos, un cetățean român, domiciliat în Maramureș, care conducea un autoturism, cu toate că dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

Ieri, 11 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control, în zona de responsabiliate, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus au oprit în trafic, pentru control, pe raza localității Vișeu de Jos, un autoturism marca BMW, înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un tânăr, de 25 de ani, cu domiciliul pe raza municipiului Maramureș. La controlul documentelor, colegii noștri i-au solicitat celui aflat la volan permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră s-a constatat că dreptul de a conduce al maramureșeanului a fost suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.