Șofer INCONȘTIENT. Un bărbat de 48 de ani din Borşa rupt de beat la volan. Vezi ce a păţit el…

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la consumul de alcool, multe dintre tragediile de pe drumurile publice producându-se pe fondul consumului de alcool. În cazul în care alegeţi să consumaţi alcool, nu urcaţi la volanul autoturismului!

 În timp ce acţionau pentru supravegherea traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie pe raza judeţului, poliţiştii au depistat doi maramureşeni care şi-au pus atât propria viaţă în pericol cât şi pe a pasagerilor pe care îi transportau sau pe a altor participanţi la trafic.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, domiciliat în Borşa, a fost depistat ieri de poliţişti în timp ce conducea un autoturism în stare avansată de ebrietate. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie alcoolică de peste 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe raza localităţii Remetea Chioarului poliţiştii au depistat un tânăr de 17 ani, care conducea un autoturism chiar dacă nu deţine permis de conducere.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale iar poliţiştii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.