Şofer român, bătut de „vestele galbene” şi înjurat cu expresia „român împuţit”, în Franţa

Şofer român, bătut de „vestele galbene” şi înjurat cu expresia „român împuţit”, în Franţa
Un șofer român de TIR spune că a fost bătut, vinerea trecută, de mai mulți protestari, într-un oraș din estul Franței.

VEZI:Vacante pentru toti romanii – REDUCERI  de Centenar, valabile pana la 8 decembrie 2018!

„Vestele galbene” au organizat manifestații în mai multe localități din Franța și, la un moment dat, au blocat și șoselele.

Un șofer român de TIR a fost bătut cu o bucată de lemn de „vestele galbene”, în Franța. Potrivit Le Progres, românul se afla la volanul TIR-ului, când a întâlnit o blocadă a „vestelor galbene”.

Şoferul susține că un protestatar s-a apropiat de vehicul, înarmat cu o bucată de lemn, și l-a lovit prin geamul deschis al TIR-ului, strigându-i că este „un român împuțit”.

Protestatarul agresiv a fost reținut de polițiști. El a recunoscut că l-a lovit pe șoferul român, însă neagă că l-ar fi insultat. De asemenea, francezul a oferit o altă versiune pentru cele întâmplate și a susținut că românul a încercat să forțeze blocada „vestelor galbene”.

Acuzatul a povestit că a vrut să lovească TIR-ul și că nu și-a dat seama că geamul era deschis, așa că l-a nimerit accidental pe șofer. Judecătorul nu s-a lăsat însă convins și l-a condamnat pe agresor la 12 luni de închisoare. Citeste mai mult pe RTV.NET

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.