Şofer sub influenţa substanţelor interzise depistat de poliţiştii din Baia Sprie

Azi-noapte, la ora 01.30, poliţiştii din Baia Sprie au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Câmpului din oraş. La volanul maşinii a fost identificat un tânăr de 19 ani, din oraş.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au găsit un grinder, mai multe resturi de ţigări confecţionate artizanal şi mai multe plicuri cu substanţe susceptibile a fi interzise. Toate acestea au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor sub aspectul încălcării normelor prevăzute de Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Tânărul de la volan a recunoscut că în cursul zilei a consumat substanţe interzise. Acesta a fost condus la Centrul de Permanenţă Baia Sprie unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Poliţiştii din Baia Sprie au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa substanţelor psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.