Șofer ucrainean fără drept de a conduce în România, oprit la frontieră

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat la intrarea în țară un șofer ucrainean al cărui drept de a conduce în România a fost anterior suspendat. Bărbatului i s-a pus în vedere că nu are dreptul de a circula în țara noastră decât în calitate de pasager.

Luni, 24 iunie a.c., în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuare formalităților de control, pe sensul de intrare în România, un cetățean ucrainean în vârstă de 56 de ani. Acesta conducea un automarfar cu remorcă, ambele vehicule înmatriculate în Ucraina. La controlul de frontieră colegii noștri au constatat faptul că dreptul de a conduce pe drumurile publice din România i-a fost suspendat celui aflat la volan încă din noiembrie 2023.

În cauză se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, cetățeanului ucrainean punându-i-se în vedere faptul că nu poate continua călătoria în România decât în calitate de pasager.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.