Șoferi depistați și cercetați pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Vezi detalii

Pentru că siguranța traficului rutier să se desfășoare în condiții de siguranță, polițiștii au acționat zilnic pentru identificarea celor care nu respectă legislația rutieră în vigoare.

În acest weekend doi tineri au încălcat normele rutiere în vigoare, fiind depistați în trafic de polițiștii Secției 1 Groși și ai Postului de Poliție Mireșu Mare.

Un tânăr de 18 ani din Remecioara a condus un moped pe strada Șes din localitatea Coaș, fiind oprit pentru control de polițiști. Astfel, s-a constatat faptul că  nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar mopedul nu esre înmatriculat sau înregistrat.

De asemenea, testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind luată măsurile legale.

Un alt tânăr de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, în urma producerii unui accident rutier cu pagube materiale în Mireșu Mare. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În ambele cauze, polițiștii continuă cercetările în dosarele penale întocmite.

 

Rolul polițiștilor constă în prevenirea și combaterea comiterii de infracțiuni la regimul rutier astfel că, polițiștii continuă și în perioada următoare activitățile specifice pentru siguranța traficului rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.