Şoferul care a fugit de la locul accidentului produs pe DJ 182 C şi soldat cu rănirea unui bărbat a fost găsit

Şoferul care a fugit de la locul accidentului produs pe DJ 182 C şi soldat cu rănirea unui bărbat a fost găsit

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Ieri, 05 mai, în urma investigațiilor informativ-operative desfăsurate, polițiștii din Baia Mare au identificat un tânăr de 18 ani din Coaș care ar fi fost implicat într-un accident rutier, după care a părăsit locul faptei fără încuviințarea polițiștilor sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

În fapt, în 04 mai, ora 20.15, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 182 C, între localitatea Copalnic Mănăștur și Coaș s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 35 de ani din Baia Mare, în calitate de biciclist avea direcția de deplasare spre localitatea Coaș, iar la un moment dat s-a angajat în depășirea unui autoturism, moment în care conducătorul autoturismului a virat brusc la stânga producându-se un impact între cele două vehicule.

În urma coliziunii, biciclistul a căzut pe sensul opus direcției sale de deplasare, iar autoturismul și-a continuat deplasarea fără a opri la fața locului.

Biciclistul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.