Șoferul care a ucis-o pe Denisa a fost condamnat la închisoare. Asiguratorul trebuie să achite daune morale în valoare de 1,3 milioane de euro

Șoferul care a spulberat-o pe Denisa și l-a rănit grav pe  Raul, într-o stație de autobuz din Baia Mare, a fost condamnat la închisoare. Din pedeapsa stabilită de judecători se scade perioada în care vinovatul a stat în arest preventiv și arest la domiciliu.

Tânărul de 20 de ani care a spulberat doi tineri căsătoriți, într-o stație de autobuz din Baia Mare, a fost condamnat în prima instanță. Denisa a murit la 21 de ani, iar soțul ei, Raul, a fost grav rănit în urma incidentului.

Șoferul a fost condamnat la închisoare

„În temeiul art 192 alin 1 și 2 Cod penal, cu aplicarea art 396 alin 10 Cod de procedura penală condamnă pe inculpatul O.V.F. la pedeapsa închisorii de 2 ani și 8 luni pentru comiterea infracițiunii de ucidere din culpă. În temeiul art 67 cod penal aplică inculpatului pedeapsa complementară prevăzută de art 66 alin 1 lit i. cod penal, anume aceea a interzicerii dreptului de a conducere autovehicule pentru o perioadă de 3 ani”, au transmis judecătorii din Baia Mare.

Șoferul vinovat de moartea Denisei și de rănirea gravă a soțului ei a fost condamnat de Judecătoria din Baia Mare, în primă instanță, la 3 ani de închisoare. De asemenea, din pedeapsă se scade perioada în care acesta a stat în arest preveniv și arest la domiciliu.

Cum s-a produs tragedia

Asiguratorul  trebuie să achite daune morale familiei tinierei ucise și soțului rănit în valoare de 1,3 milioane de euro. Cei doi proaspeți căsătoriți se aflau într-o stație de autobuz și a fost spulberați de șofer, după ce a pierdut controlul volanului. Denisa a murit la câteva zile de la accident, iar Raul a fost grav rănit și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Accidentul a avut loc pe 3 iulie 2021 și a fost surprins pe camerele de supraveghere. Oamenii legii s-au ocupat de cercetarea cazului, iar vinovatul și-a aflat sentința, conform spynews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.