Solidaritate, durere şi revoltă în Baia Mare. Marş în tăcere pentru a comemora victimele tragicului incendiu din Clubul Colectiv

Solidaritate, durere şi revoltă. Asta simţim cu toţii acum. Trebuie să facem ceva mai mult pentru a onora memoria tinerilor care şi-au pierdut vieţile în cumplitul incendiu de la clubul Colectiv din Bucureşti. Suntem o naţiune în doliu.
Este o cumplită tragedie pentru România. Este momentul să ne arătăm solidaritatea şi să dovedim că românii nu şi-au pierdut simţul civic şi simţul datoriei faţă de semeni. Că suntem uniţi.

Vă aşteptăm astăzi, luni, 02.11.2015, în Piaţa Revoluţiei, la ora 17:00, să participăm împreună la un marş în tăcere în memoria românilor tineri care şi-au pierdut viaţa în nefericitul incendiu din clubul Colectiv din Bucureşti, produs vineri, 30 octombrie.
Dumnezeu să îi odihnească în pace !

ATENŢIE! ACEASTĂ ACŢIUNE NU ESTE UNA DE PROTEST CI UNA DE COMEMORARE, AŞADAR VA RUGĂM SĂ NU VENIŢI CU PANCARDE ŞI NICI SĂ SCANDAŢI !

Ne vom întâlni la ora 17:00 în Piaţa Revoluţiei şi vom pleca la 17:30, în marş, pe strada Gheorghe Şincai, spre Piaţa Libertăţii (Centrul Vechi) unde vom ţine un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Peste 12.000 de bucureșteni au ieșit duminică pentru a ajunge să aprindă o lumânare sau să pună o floare la locul tragediei din clubul Colectiv. Alte sute de oameni s-au adunat și au aprins lumânări la amiază la Cluj, Iași, Brașov, Galați, Târgoviște, Galați, Reșița, iar seara, la Timișoara.
„Stimați guvernanți și stimați politicieni, priviți imaginile acestei dureri și apoi priviți-vă în oglindă. Și măcar în ceasul al 13-lea înțelegeți că acești oameni nu vor doar pedepsirea vinovaților pentru tragedia din Colectiv, ci și o schimbare mult mai amplă, a întregului sistem care a provocat atâta durere. Și gândiți-vă bine, că data viitoare nu vor mai ieși în stradă cu lumânări și flori!” – Mihai Gotiu, jurnalistmars

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.