Solidaritatea membrilor PSD in jurul premierului

 

botaInvrajbirea sociala si institutionala din Romania este mostenirea cea mai grea lasata de ex-presedintele Romaniei, Traian Basescu, si se face tot mai tare simtita, din pacate.

Solidaritatea membrilor PSD in jurul premierului este importanta in primul rand pentru stabilitatea politica din Romania si pentru ca lucrurile sa intre intr-o normalitate dupa „epoca de trista amintire Traian Basescu”.

Fara a se interpreta gresit, aceasta solidaritate nu are de-a face cu impiedicarea justitiei, ci, mai degraba, cu eliminarea si corectarea metodelor basiste de a conduce tara. Justitia trebuie sa isi faca treaba, in limitele constitutionale, asa cum de altfel si legislativul, executivul si Presedintia Romaniei trebuie sa isi faca fiecare treaba in aceleasi limite constitutionale.

Sa nu uitam de contextul international care reclama o stabilitate politica in tara noastra si de faptul ca, inca, in constitutie, exista stipulata prezumtia de nevinovatie, ceea ce nu  inseamna ca justitia nu poate sa lucreze, ba dinpotriva!

Senator

Sorin Bota

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.