Soluţii energetice inteligente oferite de Endress Group

Compania Endress Group România a fost înfiinţată în anul 2002, având ca scop proiectarea şi instalarea de soluţii energetice inteligente. De peste 18 ani, Endress Group România produce generatoare de curent electric şi surse neintreruptibile UPS sub brandul ZENESSIS.

Concetrandu-se în special pe piaţa Est-Europeană, compania furnizează o gamă variată de generatoare de curent, cum ar fi: generatoare monofazate şi trifazate, profesionale, cu funcţionare pe benzină, diesel, biodiesel, gaz cu pornire automată sau electric, incarcasate, insonorizate.

Compania dispune de o echipă dedicată 100% satisfacerii nevoilor clienţilor, de la cele mai simple până la cele mai complexe cerinţe în materie de soluţii energetice. În spatele fiecărui concept există o echipă de ingineri calificaţi şi cu vastă experienţă în domeniu, entuziaşti şi dedicaţi satisfacerii nevoilor utilizatorilor. Folosind cele mai noi aplicaţii software de simulare şi proiectare tehnică, compania poate oferi soluţii detaliate specifice  tuturor clienţilor.

Importanţa generatoarelor de curent electric

Generatoarele de curent sunt echipamente versatile şi robuste, recomandate pentru diferite industrii, fiind indispensabile însă pentru anumite clădiri: spitale, fabrici, şcoli, bănci, unităţi militare, aeroporturi şi spaţii comerciale. O pană de curent în oricare dintre aceste sectoare poate duce la situaţii neplăcute, cum ar fi pierderi de producţie, pierderi de date şi informaţii sau chiar accidente grave.

Din acest motiv, generatoarele de curent electric oferite de Endress Group România sunt proiectate şi produse în conformitate cu normele legale stricte şi parametrii de producţie, astfel încât, atunci când funcţionează ca sursă continuă sau de urgenţă, să poată garanta funcţionarea diferitelor dispozitive şi a maşinilor grele şi să asigure un răspuns eficient, în absenţa puterii de reţea. De asemenea, generatoarele produse de Endress Group respecta standardele europene privind normele de poluare şi sunt optimizate din perspectiva consumului de combustibil, fiind concepute pe baza celor mai noi tehnologii.

Principalele avantaje ale generatoarelor de curent electric:

  • Aceste generatoare pot funcţiona fie ca furnizor continuu de energie electrică, fiind principala sursă de energie, fie ca furnizor electric de rezervă, protejând funcţionarea corectă a aparatelor electrice, în cazul unei defecţiuni la reţea
  • Furnizează energie pe distanţe mari, fără a sacrifica eficienţa – ceea ce este esenţial pentru evenimente, lucrări majore de construcţii, centre logistice, servicii medicale, printre altele.
  • Ca în orice gamă, există mai multe tipuri de generatoare care sunt adaptate nevoilor diverse ale diferitelor domenii de activitate. Dar toate produsele din această gamă sunt capabile de o aprovizionare energetică eficientă şi viguroasă.
  • Generatoarele şi accesoriile produse de Endress sunt adaptate nevoilor şi specificaţiilor clienţilor.
  • Se asigură consiliere tehnică pentru alegerea generatorului potrivit, astfel încât acesta să corespundă cerinţelor energetice specifice ale fiecarul utilizator.

Aceste grupuri electrice se disting, de asemenea, în ceea ce priveşte designul. Arhitectura lor este proiectată luând în considerare viitoarea întreţinere şi modul în care se va efectua mentenanţa. În procesul de producţie al generatoarelor de curent oferite de Endress Group România se folosesc maşini laser pentru debitarea tablei. Această tehnică de producţie oferă precizie şi performanţă, reducând semnificativ timpul de fabricaţie.

Soluţii concepute să răspundă nevoilor şi specificaţiilor clienţilor

Cu o experienţă vastă în proiectarea şi producţia de generatoare curent, Endress Group România ştie cât de importante sunt nevoile clienţilor. Aşadar, compania face eforturi pemanente pentru a crea doar soluţii inteligente care să corespundă cerinţelor energetice ale utilizatorilor. Astfel, curajul, încrederea şi dorinţa permanentă de inovare, au dus la încheierea unui contract de cercetare şi dezvoltare cu Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca. Acest parteneriat a ajutat compania Endress Group România să deschidă o nouă etapă de dezvoltare şi perfecţionare a produselor fabricate, investiţie ce va fi demarată în anul 2021.

Toate aceste etape de dezvoltare, implementarea de noi tehnologii şi colaborarea cu cei mai buni ingineri din domeniu, caracterizează dorinţa companiei de a oferi în permanenţă cele mai bune soluţii energetice pentru consumatori, indiferent de domeniul de activitate. Astfel, putem descrie Endress Group ca fiind singurul producător care fabrică în mod industrial generatoare de curent folosind cele mai noi tehnologii, realizând majoritatea componentelor în România.

Endress Group este prezent în mai multe oraşe din ţară: Timişoara, Cluj, Bucureşti şi Braşov. Compania asigura transport şi asistenţă pentru punerea în funcţiune a generatoarelor, precum şi un nou serviciu numit „backup service 24/24 h” care include o intervenţie rapidă pe teren, suport tehnic, generator electric de înlocuire dacă este cazul, costuri reduse de întreţinere, monitorizarea grupului electrogen cu ajutorul dispeceratului ENDRESS şi garanţie pentru piesele şi serviciile efectuate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.