Soluțiile profesionale Pro Win Tec (PWT) oferă încălzire în pardoseală la calitate europeană

Soluțiile profesionale Pro Win Tec (PWT) oferă încălzire în pardoseală la calitate europeană

Servicii premium cu materiale din Germania și Austria

Cu aproape douăzeci de ani de activitate în nordul României și zona Transilvaniei, Pro Win Tec (PWT) oferă soluții profesionale pentru obținerea confortului termic dorit. Tarifele practicate pentru serviciile sale pornesc de la 22 euro/mp la instalațiile de incalzire in pardoseala în Baia Mare, Maramureș și județele alaturate.

PWT oferă sisteme moderne, practice și de calitate pentru orice tip de construcții (rezidentiale sau comerciale):

  • Pompe de caldura pentru instalații civile
  • Pompe de caldura pentru instalații industriale
  • Materiale și echipamente pentru incalzirea in pardoseala
  • Panouri solare

Aproape 200 de clienti 

Prin munca sa, PWT a ajutat clienți persoane fizice și companii ori instituții diverse, în județe precum Maramureș (Baia Mare și orașe ori localitati din acest județ), Satu Mare, Salaj, Bistrita, Cluj s.a. În pagina de Referințe, in site, veti gasi informații legate de aceste proiecte și imagini de dinainte sau după: proiecte de instalare și configurare panouri fotovoltaice, instalatii de incalzire in pardoseala, colectori de suprafața, pompe de caldura.

PWT exista pentru a proiecta  și a executa instalații termice folosind pompe de caldura,  reţelele termice, instalații sanitare, de canalizare, de climatizare prin aerisire controlată, dar și instalații solar-termice pentru producerea apei calde menajere și sisteme fotovoltaice pentru producerea de curent electric.

Pentru un confort sporit, în orice zi a anului

Fără o temperatura optima, acasă, la munca și in orice alt loc, viata noastra ar fi mult mai greu de suportat – de aceea, soluțiile de încălzire sunt de o importanta majora. În cei aproape 20 de ani de experienta ca PWT, s-au activat în jur de 6000 de KW de putere termica, in Romania!

Cu sediul central în apropiere de municipiul Baia Mare, PWT are o amplasare ce îi permite sa deserveasca cu usurinta întreaga zona de nord-vest și regiunea Transilvania. Aflați mai multe despre tehnologia folosită, echipamentele și materialele folosite pe site-ul oficial PWT –  instalatii de incalzire in pardoseala cu agent termic, pompe de caldura, cât și vanzare de astfel de echipamente și accesorii  și pe pagina de Facebook. Aici, găsești atât imagini de la cateva dintre cele mai recente lucrări, descrieri legate de tehnica sau materialele folosite, cat si oferte sau promotii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.