SONDAJ ȘOC pentru Alina Gorghiu și Vasile Blaga

Alina Gorghiu și Vasile Blaga conduc, cel puțin conform cifrelor din sondaje, partidul cu cea mai mare intenție de vot. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PNL ar obține 42%,iar PSD-UNPR-PC  39%.

Nu la fel de bine stau și liderii PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga. Cei doi se plasează pe ultimele două locuri la încredere, în topul politicienilor. Alina Gorghiu are 16% la încredere, în timp ce Vasile Blaga are 14%, conform unui sondaj CSCI, publicat de EvZ.

Șocul pentru cei doi este că sunt depășiți de fostul președinte Traian Băsescu, care ajunge la 18%. Încolțit de DNA, după 10 ani de războaie politice și cu toți apropiații (inclusiv rudele) în diverse faze ale unor proceduri judiciare, Traian Băsescu rămâne cea mai importantă voce a opoziției.

La fel de îngrijorător pentru Gorghiu și Blaga este poziția lui Călin Popescu Tăriceanu care se bucură de un grad de încredere de 33%.

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1090 de persoane, în perioada 20-24 aprilie, și are o eroare de 3,1%, la un nivel de probabilitate de 95%.

content-image

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.