Sorin Ion Timiș le-a umplut sufletele de bucurie borșenilor din Italia!

timis3Timp de trei zile, primarul interimar  Sorin Ion Timiș și-a lansat campania electorală pentru primărie in Italia, la Milano, Treno și Treviso , in mijlocul a sute de borșeni.

Sorin Ion Timiș ne-a declarat la final:

“Cred ca am ales bine această zonă puternic populată de borșeni datorită legăturilor foarte bune pe care le am cu ei și ca o dovadă a stransei colaborări cu membrii acestei comunității caroră le sunt recunoscător, aceșția au acceptat să se intâlnească cu mine.

timis1Intâlnirile cu borșenii din Italia au fost foarte constructive. Am avut plăcerea sa discut cu oamenii și să le expun planurile mele de viitor legate de orașul Borșa. In viitor doresc ca acest gen de intâlniri să aibă loc mai des, deoarece acest segment de borșeni este unul foarte important pentru orașul nostru și cu toți  merită atenție din partea primăriei, atat cei de acasă cat și cei de peste hotare.

Multumesc pe această cale tuturor celor care au fost prezenți la intâlniri.”

timisParticipanții la intâlniri  au declarat că „domnul Sorin Ion Timiș  le-a umplut sufletele de bucurie ,ochi de lacrimi auzindu-l vorbind asa frumos de Borșa lor dragă . Au fost incântați de schimbările aduse Borșei și că văd ca pe zi ce trece orașul lor devine  tot mai frumos.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.