Spargere ca în filme la sediul unei secții de poliție. Vezi cu ce pradă au plecat spărgătorii

Spargere ca în filme la sediul unei secții de poliție. Vezi cu ce pradă au plecat spărgătorii

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Spargere ca în filme la sediul fostei poliții municipale din Giurgiu. Mai mulți hoți au pătruns în corpul unei clădiri aflate în administrarea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu unde erau depozitate mai multe bunuri.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Spărgătorii au tăiat pur și simplu ușile de acces în mai multe încăperi.

Oamenii legii spun că în respectivele încăperi erau depozitate mai multe mărfuri confiscate neconforme. Polițiștii fac verificări acum ca să vadă exact ce au furat spărgătorii. Acum a fost deschis un dosar penal pentru furt și au verificat să vadă dacă există camere de supraveghere în zonă care i-ar fi putut surprinde pe hoți.

„Prin dispoziția conducerii Inspectoratului s-a dispus constituirea unor comisii de inventariere a bunurilor aflate în clădire, pentru a se stabili dacă au fost sustrase bunuri. În cauză s-a constituit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Din încăperile în care au pătruns persoanele necunoscute nu au fost sustrase documente. Imobilul era asigurat cu mijloace mecanice de protecție și sistem de alarmă”, se arată într-o informare transmisă de biroul de presă al IPJ Giurgiu.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.