Specialiștii ISU au ieșit în control. Care este bilanțul după o săptămână de verificări în Maramureș?

În perioada 10-16 ianuarie, specialiștii Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș au efectuat 29 de controale în unități de comerț, sanitare și săli de jocuri de noroc, efectuând un număr egal de activități de educare preventivă. 

În același interval, personalul Inspecției de prevenire a participat la 6 acțiuni comune, cu reprezentanți ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, și Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş, pe linia respectării prevederilor Legii 55/2020, privind combaterea efectelor pandemiei de Covid- 19.

În urma neregulilor constatate pe parcursul controalelor, specialiștii Inspecției de prevenire au aplicat 193 de sancțiuni, din care 182- avertismente și 11 amenzi, în cuantum de 17.500 de lei. 

Printre neregulile cel mai des întâlnite în timpul acestor controale, pe linia respectării normelor legale referitoare la apărarea împotriva incendiilor, au fost cele legate de exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice și neasigurarea mentenanței la mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.