Spectacole pentru toate vârstele, în luna noiembrie, la Teatrul Municipal! Vezi ce reprezentații propun actorii băimăreni publicului larg

teatruO lună încărcată din punct de vedere cultural propun actorii teatrului Municipal Baia Mare, pentru luna noiembrie 2015. Reprezentațiile se adresează tuturor vârstelor, respectiv atât copiilor, cât și adulților, iar spectacolele sunt dintre cele mai variate. Programul începe de marți, 3 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare – cu publicul

pe scenă, intrarea fiind de 15 lei la preț întreg și 10 lei preț redus, la spectacolul ”Casa de de graniță”. Pentru cei care nu pot să ajungă marți, la această reprezentație sau cei care doresc să o revadă, pot să meargă la teatru miercuri, 4 noiembrie, de la aceeași oră, 19.00, prețul de intrare fiind identic cu cel al zilei anterioare. Totodată, spectacolul va fi repus în scenă, la aceeași oră și în aceeași locație și în zilele de vineri, 13 noiembrie, miercuri, 18 noiembrie și miercuri, 25 noiembrie.

Vineri, 6 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare va avea loc premiera spectacolului ”Bancă pentru doi”, prețul de intrare fiind de 20 de lei. Spectacolul va fi repus în scenă și marți, 10 noiembrie și sâmbătă, 21 noiembrie, de la orele 20.00, tot în Sala Studio, însă la următoarele două reprezentații prețul întreg va fi 15 lei, iar prețul redus 10 lei.

Cei mici se pot delecta sâmbătă, 7 noiembrie, cu începere de la ora 11.00, în Sala Teatrului de Păpuși din Baia Mare, la reprezentația ” Domnul Goe și un pedagog de școală nouă”, prețul de intrare fiind de 5 lei. Spectacolul nu va fi reluat în alte zile, în cursul lunii noiembrie 2015.

Sub egida ”Dorințele sălbatice ale soțului meu aproape m-au înnebunit”, actorii Teatrului Municipal Baia Mare invită iubitorii spectacolelor la o reprezentație de zile mari. Piesa va fi pusă în scenă duminică, 8 noiembrie, de la ora 19.00, la prețul de 15 lei, respectiv 10 lei preț redus. Spectacolul va fi reluat la joi, 19 noiembrie, tot în Sala Mare, la aceeași oră, 19.00, prețul rămânând neschimbat.

Marți, 10 noiembrie, de la ora 18.00, pentru suma de numai 5 lei, cei mici (dar și cei mari), pot să privească spectacolul ”Ever after”, care va fi prezentat în Sala Teatrului de Păpuși. Reprezentația va fi reluată în aceeași locație și miercuri, 11 noiembrie, de la ora 18.00, după care se va juca pe scena Teatrului Țăndărică din București marți, 17 noiembrie, de la ora 19.15.

Miercuri, 11 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal se va juca spectacolul ”Cerere în căsătorie”, prețul fiind 15 lei, respectiv 10 lei prețul redus. Acesta va fi reluat și duminică, 22 noiembrie, de la ora 20.00, tot în Sala Studio.

Cei mici, care doresc să revadă spectacolul ”Făt frumos cel mofturos și un zmeu întors pe dos” sunt așteptați la Centrul Cultural Sighet în dimineața zilei de joi, 12 noiembrie, la ora 10.00, prețul biletului fiind de 7 lei.

Spectacolul ”De pe net adunate și-napoi la lume date” se va juca în Sala Mare a Teatrului Municipal, joi, 12 noiembrie, de la ora 19.00, prețul de intrare fiind 15 lei, respectiv 10 lei. Reprezentația va fi reluată marți, 17 noiembrie, tot de la ora 19.00, în aceeași locație.

Cei mai mici dintre noi sunt așteptați la Teatrul de Păpuși din Baia Mare și vineri, 13 noiembrie, de la ora 10.00, când pot să privească reprezentația ”Muzicanții din Bremen”, intrarea fiind 5 lei. Spectacolul va fi reluat vineri, 20 noiembrie și marți 24 noiembrie, de la ora 10.30, prețul de intrare rămânând același.

Tot pentru copii va fi pus în scenă spectacolul ”Degețica”, care va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, cu începere de la ora 11.00, prețul rămânând neschimbat. Spectacolul nu va fi reluat pe parcursul lunii noiembrie 2015.

Un alt spectacol care va fi pus în scenă o singură dată, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare este ”Alba ca Zăpada”. Acesta poate fi văzut sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 11.00, contravaloarea prețului de intrare fiind de 5 lei.

Alte două spectacole pentru cei mici, care vor fi jucate o singură dată în luna noiembrie, sunt ”O rază de soare” – reprezentația va avea loc joi, 26 noiembrie, cu începere de la ora 10.00, în Sala Teatrului de Păpuși și ”Guliver în Țara Păpușilor”, spectacol programat pentru sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 11.00, intrarea fiind stabilită la 5 lei.

Cei care doresc să revadă spectacolul ”ImproSHOT” pot veni în Sala Studio a Teatrului Municipal sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 19.00 sau marți, 24 noiembrie, de la ora 21.00, prețul întreg fiind 15 lei, iar prețul redus 10 lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.