Spitalul Județean de Urgență Baia Mare alături de studenții Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” – centrul de pregătire din Baia Mare!

Ceremonia de deschidere a noului universitar 2023-2024 a Universității de Medicină și Farmacie „Iulia Hațieganu” Cluj Napoca – Extensia Baia Mare a avut loc ieri, 3 octombrie 2023. Alături de studenți a fost și managerul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, Oros George Alexandru.

„Mulțumim tuturor celor care s-au înscris la primul examen de admitere în ciclul universitar de licență, sesiunea septembrie 2023, la programul de studiu ”Asistență medicală generală”, organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” – centrul de pregătire din Baia Mare. Numărul mare al celor care s-au înscris la examenul pentru asistenți medicali generali confirmă că proiectul derulat de Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj și Consiliul Județean Maramureș, este unul de succes, care va contribui la creșterea calității actului medical.
Vreau să îi felicit pe cei 60 de admiși la acest examen și să îi asigur că pe perioada studiilor Spitalul Județean de Urgență Baia Mare va fi un partener de nădejde pentru ei.
Pe toți cei admiși îi invităm să își depună dosarele necesare începerii studiilor la sediul din Bulevardul Regele Mihai I 25A etaj 4.”, a transmis Manager, Oros George Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.