Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriş Baia Mare a fost iluminat în roșu pentru a marca Ziua Mondială de Luptă împotriva Tuberculozei

Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriş Baia Mare a fost iluminat în roșu pentru a marca Ziua Mondială de Luptă împotriva Tuberculozei

Spitalul Județean de Urgență se alătură, împreună cu Consiliul Județean Maramureş, campaniei inițiată de organizațiile membre ale Parteneriatului STOP TB România, prin care se oferă pacienților care ni se adresează pentru orice tip de servicii medicale informații pe tema tuberculozei.

În plus, de aseară, miercuri 23 martie, clădirea spitalului este iluminată în roșu, culoarea simbol a solidarității și implicării în lupta împotriva tuberculozei.

Tema Zilei Mondiale a Tuberculozei 2022: Investește pentru a pune capăt tuberculozei. Salvează vieți – transmite nevoia urgentă de a investi resurse pentru a intensifica lupta împotriva tuberculozei și pentru a îndeplini angajamentele de a pune capăt tuberculozei asumate de liderii mondiali.

Acest lucru este esențial în special în contextul pandemiei de COVID-19, care a pus în pericol progresul END TB și pentru a asigura accesul echitabil la prevenire și îngrijire, în conformitate cu eforturile OMS de a atinge Acoperirea Universală a Sănătății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.