Spitalul Județean de Urgență Baia Mare: lucrări de modernizare în plină desfășurare!

Recent au fost demarate lucrările de execuție a proiectului de instalare a unui sistem de detectare a concentrației de oxigen, precum și modernizarea infrastructurii electrice și de fluide medicale în cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, un proiect în valoare de 10 milioane lei, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

„Sunt lucrări complexe, care se execută treptat, având în vedere faptul că activitatea spitalului nu poate fi întreruptă și trebuie să se desfășoare în parametri normali. Astfel, pe secțiile pediatrie, neurologie, ortopedie, lucrările sunt finalizate în proporție de 95%. Se lucrează intens pe secțiile de obstetrică-ginecologie, reumatologie, endocrinologie și chirurgie vasculară. De asemenea, urmează lucrări pe secțiile de chirurgie și oncologie.
Ne cerem scuze pacienților, cadrelor medicale și întregului personal auxiliar pentru deranjul cauzat de efectuarea acestor lucrări și facem apel la înțelegerea tuturor, asigurându-vă că acest proiect de modernizare este important pentru îmbunătățirea infrastructurii de alimentare cu energie electrică și fluide medicale existentă în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare.”
(Manager, Oros George Alexandru)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.