S-a actualizat lista țărilor pentru care se impune carantina la intrarea în România. Noua listă intră în vigoare la 1 august.

S-a actualizat lista țărilor pentru care se impune carantina la intrarea în România. Noua listă intră în vigoare la 1 august.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferte de nerefuzat 2021

Lista ţărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată. Grecia intră în zona roşie DOCUMENT

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat, joi, lista ţărilor cu risc epidemiologic. Grecia intră în zona roşie din cauza creşterii numărului de infectări. Noua listă intră în vigoare la 1 august.

Lista ţărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 29 iulie 2021, Hotărârea numărul 52 privind aprobarea listei țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat.

Lista va intra în vigoare în 1 august.

”Decizia ca lista să intre în vigoare la această dată a fost luată pentru a nu afecta cetăţenii români care se întorc în ţară în acest sfârşit de săptămână”, au mai precizat autorităţile.

Principalele modificări survenite sunt:

-în zona roşie au intrat: Grecia, Irlanda, Monaco, Maldive, Bahamas, Curaçao şi Insulele Virgine ale Statelor Unite;

-în zona galbenă au intrat:

•din zona roşie, în urma scăderii incidenţei: Suriname şi Insulele Feroe;
•din zona verde, în urma creşterii incidenţei: Franţa, Belgia, Israel, Statele Unite ale Americii, Islanda, Honduras, Aruba şi Sint Marteen;

-în zona verde au intrat: Oman, Paraguay şi Uruguay.

”Vă reamintim că persoanele care sosesc în România din state aflate în zona roşie nu intră în carantină dacă sunt vaccinate. De asemenea, copiii cu vârsta sub 6 ani sunt exceptaţi automat de la carantină, iar cei cu vârsta între 6 şi 16 ani sunt exceptaţi dacă prezintă la intrarea în ţară un test cu rezultat negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înainte”, a mai precizat CNSU.

La data de 28 iulie, Grecia a înregistrat 2870 de cazuri noi, în contextul în care, în urmă cu o lună înregistrase 361 de cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.