Stai în siguranță acasă și comandă tot ce ai nevoie!            

Este o situație cu care nu ne-am mai întâlnit până acum. E o perioadă în care trebuie să stăm acasă, să ne expunem cât mai puțin la infectarea cu acest virus pe care nu l-am mai cunoscut până acum, motiv pentru care nu am dezvoltat imunitatea necesară ca organismul nostru să se lupte cu el.

Avantajul nostru este ca în Maramureș nu sunt prea multe cazuri confirmate. Iar ca să rămână așa, autoritățile au luat anumite măsuri, iar noi trebuie să le respectăm. În final, tot noi vom fi mai câștigați.

În regulă. Respectăm regulile și stăm în casă. Ba chiar mai mult, nu mai ieșim până la finalul stării de urgență. Dar avem nevoie și noi de fel de fel de produse pentru a putea sta atât de mult timp în casă. În primul rând avem nevoie de alimente, atât proaspete cât și alimente de bază, care vor rezista mai mult timp. Apoi, ca să nu ne plictisim de aceeași mâncare și să intrăm în depresie, avem nevoie și de alimente care ne plac.

Nu toată lumea se pricepe la copt, deci avem nevoie de produse de brutărie și cofetărie, și alte produse care să ne facă șederea mai plăcută. Pe lângă alimente, avem nevoie de produse de îngrijire personală și de curățenie. Și toate acestea pot ajunge la noi acasă, fără să ieșim deloc.

Lanțul de magazine de cartier Dada în colaborare cu Andana Pan, au realizat un magazin online cu toate produsele prin care acestea pot fi comandate în orice moment și livrate acasă. Și pentru că avem de a face cu un magazin online, ca să te protejezi și mai mult, poți face plata online, cu cardul, deci nu mai trebuie să intri în contact cu persoana care ți le livrează.

Așadar, apelează la www.nonstopbaiamare.ro oricând ai nevoie de produsele pe care le găsești în orice magazin și chiar mai mult!

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.