Standarde pentru Baia Mare – Incluziune și Integrare: Înființare afaceri: Sprijinirea și motivarea beneficiarilor continuă

Motivarea  și sprijinirea persoanelor din grupul țintă, beneficiari ai proiectului Standarde pentru Baia Mare – Incluziune și Integrare, în vederea înființării unor noi afaceri continuă. Marți, 12 iunie 2018, la Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu din Municipiul Baia Mare, a avut loc cel de-al doilea workshop din cadrul subactivității 7.1 Campanie de informare, conștientizare și motivare a persoanelor din grupul țintă în ceea ce privește oportunitățile generate de proiect prin susținerea inițiativelor antreprenoriale.

În cadrul evenimentului experții antreprenoriat au prezentat inormații generale cu privire la beneficiile oferite prin intermediul proiectului tuturor persoanelor din grupul țintă care doresc să demareze o afacere. Participanții au avut astfel ocazia să discute atât cu experții proiectului cât și cu un antreprenor din domeniul farmaceutic, invitat care le-a descris experiența sa personală, în ceea ce privește afacerea pe care o conduce. Următorul workshop din cadrul acestei subactivități se va desfășura în data de 26 iunie 2018.

Proiectul Standarde pentru Baia Mare – Incluziune și Integrare POCU/18/4/1/101688, este implementat de către Municipiul Baia Mare în parteneriat cu Asociația Filantropică Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul, Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu Baia Mare și Penitenciarul Baia Mare.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru detalii și informații suplimentare sunteți rugați să ne contactați la numărul de telefon 0362.739505 – Asociația Filantropică Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.