Starbucks deschide prima cafenea din Baia Mare

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume și lider în domeniul inovării și al satisfacției clienților, va deschide prima cafenea din Baia Mare pe 18 decembrie, la parterul centrului comercial Vivo Baia Mare, Strada Victoriei nr. 73. Cu această nouă locație, numărul total al cafenelelor Starbucks în România ajunge la 46.

Deoarece o cafenea Starbucks este un loc primitor și familiar pentru a facilita conversația, primul Starbucks din Baia Mare se întinde pe o suprafață de 134 metri pătrați și are un design modern, minimalist, accentul fiind pe spații confortabile, unde clienții se pot relaxa, munci sau se pot întâlni cu prietenii.

Pe lângă popularele băuturi pe bază de cafea, noua unitate oferă și gustări rapide și sănătoase, dar și deserturi delicioase, perfecte pentru pauza de prânz. Profitați de sezonul paharelor de sărbătoare și descoperiți băuturile delicioase de sezon, incluzând Toffee Nut Latte, Christmas Brulée Latte, Gingerbread Latte și Salted Caramel Brownie Hot Chocolate Latte.

„Suntem bucuroși că în luna cadourilor am ajuns mai aproape de clienții noștri din Baia Mare. Îi așteptăm în fiecare zi să își savureze cafeaua de dimineață, să petreacă o după-amiază cu prietenii sau să își dea întâlnire cu posibili parteneri de afacere. Descoperirea universului cafelei este una dintre activităţile noastre cele mai importante, mai captivante şi mai frumoase, iar acest lucru se reflectă în calitatea cafelei Starbucks, dar și în experiența completă pe care fiecare client o poate avea în prima cafenea din Baia Mare”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional România și Bulgaria.

Mai mult decât atât, cei care nu au timp să se bucure de experiența din cafenelele Starbucks, își pot savura cafeaua preferată „take away”. Conceptul „Adu-ți propriul termos” presupune ca orice client Starbucks să vină oricând cu tumblerul preferat în cafenea pentru a primi 1 leu reducere la orice cafea achiziționată. Astfel clienții contribuie la protejarea mediului prin limitarea consumului de hârtie și consumă cafeaua Starbucks din cana sau termosul preferat.

Despre Starbucks

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company și-a luat angajamentul de a aproviziona și a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume. Prin angajamentul de neclintit pentru excelență și în conformitate cu principiile companiei noastre, aducem experiența unică Starbucks în viața fiecărui client prin intermediul fiecărei căni de cafea servite. Pentru a împărtăși cu noi experiența, vă rugăm să ne vizitați în locațiile noastre sau online pe news.starbucks.com și Starbucks.com.

Despre AmRest

AmRest Holdings SE este cel mai mare operator independent de restaurante din Europa Centrală și de Est. Compania își dezvoltă, de asemenea, operațiunile în Europa de Vest, Rusia și China. AmRest operează branduri cunoscute la nivel internațional, cum ar fi KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, și este, de asemenea, proprietarul lui La Tagliatella și două concepte chinezești: Blue Frog și KABB. În prezent, compania deține aproximativ 1650 de restaurante în 16 țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.