STATISTICA SĂPTĂMÂNII LA ISU

SMURD_generic_masinaÎn perioada 19.05 – 25.05.2014, personalul I.S.U. Maramureş a executat, în total, 143 de intervenţii, cu o medie de circa 20 pe zi. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 132 intervenţii, iar pompierii– 11.

Pe parcursul săptămânii trecute, pompierii maramureşeni au executat 11  intervenţii, din care 3– transport de apă, alte intervenţii- 2, alte situaţii de urgenţă –1, protecția mediului -1, salvări de animale– 1, întors din drum -1, incendii de vegetație uscată- 2 . Media acţiunilor a fost de circa 2 pe zi. Detaşamentul de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a executat  o intervenție, Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei şi Garda nr. 2 de Intervenţie Borşa- câte 2, Punctul de Lucru Şomcuta Mare- 2 intervenții, Pichetul de Intervenție Târgu Lăpuș- 4

De la începutul anului, personalul I.S.U. Maramureş a executat în total 2956 intervenţii, cu o medie de circa 21 pe zi. Şi specialiştii Inspecţiei de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureş au avut activitate susţinută în ultima săptămână. Ei au efectuat 110 controale din care 108 la secții de votare, 1- la operatori economici şi 1– la localități. Personalul Inspecţiei a constatat 21 de deficienţe, din care 16 au fost soluţionate pe timpul controalelor. S-au aplicat 4 sancţiuni constând în avertismente și o amendă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.