Șterge ecranul televizorului cu acest ingredient din bucătărie. Te vei felicita, nu lasă nicio urmă

Șterge ecranul televizorului cu acest ingredient din bucătărie. Te vei felicita, întrucât nu va lasă nicio urmă. Când vine vorba despre curățarea prafului și a murdăriei de pe ecranul televizorului, probabil te gândești că trebuie să utilizezi niște produse speciale. De fapt, televizorul se curăță cu o banală soluție.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Un ingredient banal din bucătărie îți va face televizorul să se vadă mai bine ca oricând. Ce ai de făcut

Șteregerea ecranului televizorului poate fi atât de ușoară cum nici nu ți-ai închipuit. Pentru asta există o soluție foarte simplă. Soluția se află chiar în bucătăria ta. Astfel, atât praful cât și urmele de degete de pe display sau murdăria o poți face cu o gamă variată de produse, însă trebuie să știi că unul este cel mai bun.

Ștergerea dispozitivului se face în primul rând pentru protecția lui, iar în cel de-al doilea rând pentru a urmări emisiunile preferate la cea mai bună claritate. Un pas greșit în acest sens te va lipsi de o strălucire adecvată sau și mai rău, acesta se poate defecta. Astfel, cel mai bine este să știi cum să îl cureți pentru a obține cele mai bune rezultate.

Oțetul alb face minuni cu televizorul

Atunci când vrei să cureți ecranul televizorului, poți apela cu încredere la oțet alb și apă distilată. Este dovedit faptul că aceste două produse pot fi printre cele mai bune alternative atunci când vine vorba despre ștergerea ecranelor, însă există un secret.

Astfel, în primul rând asigură-te că atunci când ștergi ecranul televizorului faci mișcări circulare. Apoi, folosește apă distilată. Chiar dacă ești tentat să utilizezi produsele chimice din comerț special concepute pentru acest lucru, ele nu îți oferă un maxim de siguranță și, în plus, poate provoca și defecțiuni tehnice sau estetice.

Cum se șterge ecranul televizorului

Alternativa naturală precum oțetul alb face o treabă la fel de bună. Tot ce ai nevoie este o sticlă cu pulverizator, oțet alb, lavetă din microfibră și apă distilată. Se amestecă în sticla cu pulverizator părți egale din apa distilată și oțetul alb. Se pulverizează apoi soluția pe ecranul televizorului la o distanță de aproximativ 20 de centimetri și utilizează laveta din microfibră.

După asta, verifică display-ul să nu aibă picături de apă rămase și repetă procesul până când ecranul va fi curat în totalitate. Dacă este vorba despre ștergerea prafului, apa distilată este cea mai recomandată. Apa distilată oferă protecție statică ecranelor, lucru care va ține praful la distanță o perioadă mai lungă de timp.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.