Știai că poți vindeca zeci de boli cu grăsime de bursuc? Mod de administrare

Untura de bursuc este un produs preţios folosit de peste 200 de ani atât în medicina tradiţională cât şi în cea netradiţională.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Efectele miraculoase a acestui produs se explică prin faptul că pentru a supraveţui unei ierni lungi şi geroase, bursucul acumulează biologic substanţe active în grăsimea sa.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Substanţe ce îl menţin în viaţă pe parcursul câtorva luni de hibernare în care nu consumă nici apă şi nici hrană.

Administrată untura de bursuc este asimilată în proporţie de 100 % de organism, îmbogăţind sângele cu vitamine, elemente active şi acizi organici necesari pentru buna desfăşurare a metabolismului. Paralel se înbunătăţeşte schimbul proteic şi imunitatea generală a organismului. Untura de bursuc are un efect antibactiorologic asupra bacilului Koch. Produsul are efecte benefice asupra secreţiei interioare a stomacului şi pancreasului, precum şi asupra starii emoţionale generale. Folosit exterior, produsul tratează arsurile, diferite forme de răni şi căderea părului.
Untura poate fi folosită la masaj în cazul durerilor de spate şi membre.
Untura de bursuc este extrem de efectivă în procesul de tratament a TBC-ului, bronşitei, astmului, ulcerului la stomac şi pancreas.

Indicaţii:

TBC, Bronşita, Astmul, Pneumonia, răceli, tusa provocată de tutun, Ulcer la stomac şi pancreas, arsuri, răni, căderea părului, normalizarea hemoglobinei şi a activităţii intestinului.

Mod de preparare: peste o linguriţă de untură se toarnă, într-o ceaşcă, ceai de măcieş sau romaniţă (fără zahăr). Poate fi folosit şi cu miere sau dulceaţă de coacăză neagră. Se prepară o soluţie formată din o parte untură şi trei părţi miere sau dulceaţă. În cazul copiilor, untura poate fi folosită cu lapte (se procedează ca şi în cazul ceaiului).

Mod de administrare:

Pneumonia, Astmul şi Bronşita tratamentul începe cu administrarea unturei de trei ori pe zi în decurs de două săptămâni, cu 30-40 minute înainte de mâncare (este foarte important ca untura să fie administrată pe stomacul gol), apoi se trece la administrarea de două ori pe zi seara şi dimineaţa.
Pentru copii: folosiţi modul de preparare şi administrare pentru adulţi…doza zilnica fiind de 1 linguriţa (dimineaţa). După primul flacon consumat se face o pauză de o saptămână şi se continuă cu al doilea flacon până la efect.

TBC: 3 ori pe zi (adulti) cu o ora inainte de mancare. Pe noapte se unge pieptul si partea superioara a spinarii. Pentru copii nu mai mult de o data pe zi.

Dureri de spate şi legamente: Se prepară un amestec format din 100 gr de hamei macinat şi 200 gr de untură de bursuc. Soluţia formată poate fi folosită imediat, se masează câteva minute locul durerii, se aplică un pansament şi se lasă pe noapte. Procedura se repetă de câte ori e nevoie.

În cazul răcelii se masează pieptul şi tălpile cu untură şi se lasă pe noapte. În cazul oamenilor sănătoşi pentru a evita bolile sus-menţionate, se administrează câte o lingurită pe zi dimineaţa cu 30-40 min înainte de mâncare.

Compoziţia produsului (100 g):
Proteine – 0,015 g. Lipide – 99,97 g. Glucide – 0,005 g.
Vitamine:
A – 21 mg. D – 20 mg. E – 0,01 mg. F – 23 mg.
Trebuie păstrat la loc răcoros şi întunecat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.