Știi să construiești un pătrat mutând un singur băţ de chibrit? Iată soluția

Un singur băț de chibrit face diferența! Tu poți rezolva această problemă de logică pentru a obține un pătrat? Soluția este mai jos!

Jocurile de logică au pus întotdeauna mintea oamenilor la contribuție, fiind un mod distractiv, dar și educativ, de a petrece timpul.

Tu găsești soluția? Cum să construiești un pătrat mutând un singur băţ de chibrit

Acest tip de exerciții și-a câștigat popularitatea spre sfârșitu anilor ’80, însă și astăzi au destui fani. Tu poți realiza un pătrat plecând de la aranjamentul din imagine? Dacă ai un pachet de chibrituri în casă, poți chiar experimenta acest exercițiu.

Știi să construiești un pătrat mutând un singur băţ de chibrit. Iată soluțiaȘtii să construiești un pătrat mutând un singur băţ de chibrit. Iată soluția

Acum, te poți verifica, urmărind videoclipul de mai jos. Specialistul în trucuri Richard Wiseman îţi arată cum este posibil să faci un pătrat mutând un singur băţ de chibrit.

Poți vedea soluția în acest filmuleț

Jocul e simplu: se iau patru beţe de chibrit, se formează din ele un aranjament în formă de cruce şi apoi se trage uşor unul din beţe.

Alte probleme cu bețe de chibrit

Dacă ți-a plăcut exercițiul de mai jos, te invităm să rezolvi în continuare alte teste, tot cu bețe de chibrit. Îți lăsăm și soluțiile, pentru a putea verifica dacă logica ta a dat rezultate. La final, spune-ne în comentarii câte soluții ai găsit și la câte exerciții ai răspuns corect!

SURSA

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.