Stirea care anunta ca un avion cu 254 romani a cazut in Franta , ei se indrepta spre Bucuresti pentru a participa la protest nu este adevarata.

Stirea care anunta ca un avion cu 254 romani a cazut in Franta , ei se indrepta spre Bucuresti pentru a participa la protest nu este adevarata.

Stirea a fost anuntata pe Facebook de un site-fantoma. Nu dati click pe acest titlu! Redam stirea falsa:

”Tragedie Nationala – Un avion cu 254 romani a cazut in Franta , ei se indrepta spre Bucuresti pentru a participa la protest …

Aparatul de zbor avea la bord doi piloti, ambii romani . Un crescator de animale a indicat locul în care a fost găsită o parte a avionului uşor, alte bucâţi putând fi văzute într-o prăpastie. Două avioane uşoare CT2K cu câte două persoane la bord au decolat de la Alexandroupolis. La ora 14:50, echipajul unuia dintre avioane a transmis către autorităţile bulgare că nu mai vede celalălalt aparat. La 16.45, după ce a aterizat în România, a transmis că nu a mai văzut avionul după ce străbătuseră 50 de mile nautice nord-vest de Alexandroupolis. Acţiunile de căutare se desfăşoară cu forţe aeriene şi terestre.

La momentul dat nu se ştie concret cîţi din cei 254 români au avut de suferit , salvatorii lucrează la faţa locului.

Unul din primii pasageri care a fost găsit a declarat că majoritatea dintre pasageri se îndreptau la România doar pentru a participa la mitingul de la 10 august” sursa:stirilekanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.