Nicolae Guţă tună şi fulgeră după ce s-a scris că a murit. „Nu se gândesc că se pot întâmpla chiar cu ei astfel de scene?”

Nicolae Guţă este foc şi pară. Manelistul este înfuriat la culme de o ştire în care se scrie, atenţie, că a murit. Un site de ştiri a scris că celebrul manelist a murit, el fiind împuşcatFake news-ul loveşte, din nou, presa românească, iar de această dată în centrul scandalului este nimeni altul decât Nicolae Guţă. Cel supranumit „Regele manelelor” tună şi fulgeră după ce un site a scris că a murit.

„A murit regele manelelor. Doliu în lumea manelelor. Nicolae Guţă a fost împuşcat în plină stradă. Imagini de groază”, acesta este titlul care prezintă aşa numita crimă. Pentru a fi cât mai convingător, autorul articolului a adăugat şi o poză destul de neclară cu câteva persoane care par să ia parte la „teribila crimă”. Ştirea falsă a ajuns şi la urechile lui Nicolae Guţă, care a ţinut să transmită un mesaj celor care au scris aşa ceva.

„Dragii mei, m-am săturat să tot văd astfel de articole. Oare ipocriţii care se bucură că fac trafic pe site cu astfel de minciuni nu se gândesc că se pot întâmpla chiar cu ei astfel de scene? Aşa să le ajute Dumnezeu!”, a scris Nicolae Guţă.

Acesta nu este un caz similar. Şi alte nume de vedete din România au apărut pe site-uri de ştiri în care se anunţa că au încetat din viaţă. Irina Loghin, Monica Tatoiu, Benone Sinulescu, dar şi Ionela Prodan cu ceva timp înainte să ne părăseasscă, au fost vedetele despre care s-a scris acelaşi lucru.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.