Strategie completă pentru a câștiga biletul zilei

Biletul zilei este un motiv foarte bun pentru a face profit la pariuri sportive. Probabil ai văzut foarte multe reclame pe internet care îți spun cum ar trebui să faci biletul zilei pentru a ieși câștigător și tot atâția pariori care se laudă că au câștigat sume impresionante cu biletul zilei. Totuși, pentru a avea șanse cât mai mari să faci un biletul zilei câștigător, trebuie să fii atent la câteva aspecte și să urmezi o strategie bine pusă la punct.

Strategia D’Alembert

O strategie foarte bună pentru biletul zilei este strategia D’Alembert. Această strategie a fost creată de Jean d’Alembert care a revoluționat matematica la acea vreme. Această strategie presupune o lege a echilibrului, deci o balanță între câștiguri și pierderi. Pentru a obține câștig pe biletul zilei trebuie să aplici un sistem care să-ți scadă pierderile dintr-o luna, 6 luni sau 1 an.

Miza cu care vei începe va fi de 10 unități pe biletul zilei cu o cotă de minim 2. În funcție de bugetul pe care îl ai alocat pentru pariuri sportive, valoarea unei unități poate fi de 1 RON, 10 sau 100. RON. Atunci când vei avea un bilet pierzător, vei adăuga o unitate, în timp ce la un bilet câștigător vei scădea o unitate. Dacă în prima zi ai un bilet câștigător, atunci a 2a zi vei paria 9 unități, iar dacă vei pierde, în a 3a zi vei adăuga o unitate și tot așa.

Strategia cotei fixe de 2

O altă strategie care îți va spori șansele de câștig pe biletul zilei este strategie cotei fixe de 2. Sunt perioade de câte 5-6 serii de câștiguri pe biletul zilei, și perioade de câte 7-8 serii de pierderi tot pe acest pariu. Important este ca la sfârșitul lunii să ai mai multe bilete câștigătoare decât bilete pierzătoare. Cu strategia cotei 2 vei juca o miză fixă pe biletul zilei cu o cotă fixă de 2.  Ce trebuie să reții este că trebuie să pui 1-2 ponturi pe bilet pentru a avea șanse de reușită. Începe cu această strategie în prima zi din lună și oprește-te la sfârșitul lunii pentru a trage linie și a vedea dacă ești pe plus sau nu. Dacă ai ales bine meciurile în urma unei analize, atunci vei avea mai multe bilete câștigătoare și automat vei fi pe plus. Dacă totuși ai câștigat 15 zile din 30 atunci vei fi tot în banii tăi, deci nici nu vei înregistra un profit dar nici o pierdere.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.