Strategii pariuri la Betfair

Pentru a juca cu succes la pariuri ar fi bine să ai disciplină, să ai o strategie pe termen lung, să joci când găsești un meci care se potrivește strategiei tale și să știi când să te retragi.

În acest articol vei afla câteva strategii la pariuri care îți pot face viața de parior mai bună. Să alegi strategia care se potrivește stilului tău de a paria. Anumite categorii de jucător pariază sume mari și riscă des, iar alții sunt mai calculați, au sânge rece și nu se aruncă la orice pont. Aceștia din urmă au tărie de caracter și sunt conștienți că disciplina este baza unui cont de pariuri pe plus.

Strategii pariuri sportive care pot fi aplicate la Betfair pe termen lung

Șirul lui Fibonacci aplicat pe scor egal

În Liga 1 din România, dar și în Serie A, sunt anumite echipe care joacă la egal, țin de 0-0 până spre finalul meciului și ies la joc doar dacă sunt conduse. Betfair este un site de pariuri sportive unde poți aplica această strategie. Un exemplu îl reprezintă Chindia Târgoviște care are o apărare sigură, jucători agresivi și dacă are o victorie pe final de meci, aceasta este obținută cu scorul de 1-0. Are până acum 8 meciuri terminate la egalitate.

Șirul lui Fibonacci este o secvență de numere în care fiecare număr este suma precedentelor 2 numere din șir. Primele 10 numere ale șirului lui Fibonacci sunt: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55.

Pariezi pe Chindia Târgoviște pe meci egal de fiecare data când joacă în Liga 1. Dacă o să pierzi pui suma de bani pe următorul număr, dacă e să câștigi, o iei de la capăt cu primul pas. Dacă pariezi 100 de lei și ai pierdut prima oară, nu stai stresat. Pariezi iar 100 lei pentru că al doilea număr din șir este 1, dar pierzi iar. Pariezi 200 lei pe egal și câștigi. Pentru că la egal cota este de minim 3, câteodată chiar 4 sau 5, ai câștigat 600 de lei, minus cei 400 de lei pierduți până la acest pas. Ești pe plus 200 de lei. Este foarte important să alegi o echipă care joacă defensiv, care nu se bate la primele locuri în campionat.

Easy Money

Este o strategie unde sunt riscate sume mari pe cote mici sau foarte mici cu șanse de reușită foarte mare. De exemplu, dacă pariezi o sumă mare de bani pe cel puțin 1 gol marcat în meciul PSG-FC Barcelona, ai 95% șanse de reușită. Nu câștigi o sumă enormă, dar poți să câștigi des și sigur.

Ar fi bine să aplici Easy Money pe meciurile retur din cupele europene unde se joacă mai deschis sau pe echipele care se bat la titlul de campioană în țările puternice din punct de vedere fotbalistic din Europa sau America de Sud.

Strategia de pariuri D’Alembert

Este ușor de înțeles. Dacă ai pierdut un pariu, adaugi o unitate și dacă ai câștigat, scazi o unitate. Este o strategie echilibrată care pe termen lung îți protejează portofelul, dar fără disciplină, nu are nicio valoare.

Toate aceste strategii la pariuri sunt bune dacă pariați responsabil folosind operatori licențiați și doar dacă aveți minim 18 ani împliniți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.