Studenți de la București, în practică la Jandarmeria Maramureș

Cinci studenţi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea Jandarmi, anul I şi anul II, se află la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureș pentru a desfăşura stagiul de practică, în perioada 25 ianuarie – 18 februarie. 

    Cei cinci studenţi sunt coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de către tutori – jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi participă la activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică. 

    Conducerea Jandarmeriei Maramureș le-a prezentat tinerilor studenţi aspecte legate de specificul unităţii, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de jandarmii maramureșeni în zona de competenţă teritorială.

    Viitorii ofiţeri au fost repartizaţi în misiuni de ordine publică şi misiuni de pază şi protecţie instituţională pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi cât mai bine aspectele legate de munca de jandarm urmând ca la sfârşitul perioadei, fiecare să fie evaluat asupra modului de desfăşurare a stagiului de practică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.