Substanţe toxice și țigări, descoperite în microbuzul unei femei

Polițiștii de frontieră suceveni efectuează cercetări cu privire la o perosană cu dublă cetățenie româno-ucraineană, deoarece la intrarea în ţară, prin PTF Vicovu de Sus, în microbuzul pe care îl conducea, transporta aproximativ 131 kg substanțe toxice pentru combaterea rozătoarelor și a gândacilor, precum și 1.030 pachete de țigări.
Întreaga cantitate de bunuri, în valoare totală de aproximativ 23.600 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Luni, 14 mai a.c., în jurul orei 04.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus, județul Suceava, pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în România, o persoană cu dublă cetățenie româno-ucraineană. Femeia, în vârstă de 31 de ani, conducea un microbuz marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Ucraina.
În baza analizei de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.
Astfel, în urma controlului au fost descoperite aproximativ 131 kg substanțe toxice pentru combaterea rozătoarelor și a gândacilor, în valoare totală de 3.130 lei, Totodată, disimulate prin bagaje au fost descoperite 1.030 pachete de țigări fără timbru fiscal, în valoare de 20.476 lei.
Cantitatea totală de bunuri a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, poliţiştii de frontieră suceveni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la contrabandă, tentativă la contrabandă calificată și transportul și tranzitul de substanțe și preparate periculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.