Sucul care ne pune rapid pe picioare în caz de răceală sau gripă

O gripă sau o răceală comună se manifestă prin dureri în gât, ochi roșii lăcrimoși, rinoree, nas înfundat, strănut, tuse, febră ușoară, dureri de cap și stare de oboseală. În manifestările mai agresive, gripa provoacă simptome mai severe, precum transpirație, febră și frisoane, dureri musculare, slăbiciune, letargie, pierderea apetitului, stare de greață și vomă. De obicei, aceste simptome ating intensitatea maximă în 1-3 zile și durează 7-10 zile, însă uneori pot persista și 3 săptămâni.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Suc împotriva gripei și răcelii

Ingrediente necesare: 300 ml suc de sfeclă roșie, 200 ml suc de roșii, zeama proaspăt stoarsă de la 1 lămâie, 5 linguri suc de ceapă, miere, piper negru proaspăt măcinat, sare și 4 crenguțe de mentă.

Sucul se sfeclă se amestecă cu sucul de roșii și zeama de lămâie. Se adaugă sucul de ceapă, crenguțele de mentă și se completează cu un pic de sare, miere și piper negru, după gust. Sucul astfel obținut se lasă la temperatura camerei pentru 2 ore după care se scot crenguțele de mentă.

Se recomandă câte 50 ml de suc, băut cu înghițituri mici între mesele principale, până la terminarea întregii cantități.

Sucul se sfeclă roșie – Conține vitamina C care are un rol esențial în menținerea sănătății și funcționalității sistemului natural de apărare al organismului.

Sucul de roșii – Are efecte antibacteriene directe și mărește rezistența organismului la agresiunile microbiene de orice fel.

Zeama de lămâie – Este plin de vitaminele C și B, calciu, fosfor, magneziu, proteine, hidrați de carbon, riboflavină, nutrienți care ne ajută să trecem de perioada rece a anului fără probleme de sănătate.

Sucul de ceapă – Are proprietăți antiinfecțioase și antiseptice și acționează ca un antibiotic natural

Menta – Are un efect ușor de scădere a febrei, făcând accesele de febră mai suportabile și reducând senzația de vertij și de confuzie mentală.

Mierea – Are efecte emoliente în tusea iritativă, efecte expectorante în tusea productivă și ajută la refacerea epiteliilor lezate de infecțiile respiratorii

Piperul negru – Uleiurile volatile conținute au efect antiinfecțios puternic asupra căilor respiratorii și tratează tusea iritativă, uscată și spastică, de asemenea.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.