Sucul care te protejează de cancer. Bea un pahar în fiecare dimineaţă şi nu vei mai avea probleme de sănătate

Sucul de morcovi are o mulţime de beneficii pentru sănătate. Pe lângă faptul că îmbunătăţeşte vederea, această băutură minune îţi menţine inima sănătoasă şi te protejează de cancer.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Sucul care te protejează de cancer, îmbunătăţeşte vederea şi protejează inima. Este vorba despre sucul de morcovi. Acesta are o mulţime de beneficii pentru sănătate.

Sucul de morcovi este bogat în potasiu, vitamina C şi provitamina A, potrivit healthline.com. Această băutură are un conţinut scăzut de calorii şi carbohidraţi, însă este bogată în nutrienţi.

Sucul de morcovi îmbunătăţeşte vederea, poate stimula imunitare şi poate chiar regla nivelul de zahăr în sânge. De asemenea, această băutură îmbunătăţeşte sănătatea pielii, îţi menţine inima sănătoasă şi îţi poate proteja ficatul.

Oamenii de ştiinţă spun că există studii potrivit cărora sucul de morcovi poate ţine cancerul la distanţă. Mai precis, poliacetilene, beta-caroten și luteina (compuși) din extractul de suc de morcov pot fi eficiente împotriva celulelor leucemice umane.

Potrivit unui studiu, tratarea celulelor leucemice cu extracte de suc de morcovi timp de 72 de ore a dus la moartea celulelor canceroase și a oprit ciclul de creștere a celulelor.

Un alt studiu pe eprubetă a raportat rezultate similare, dar a indicat că poliacetilenele – nu betacarotenul sau luteina – sunt principalii agenți anticancerigen din sucul de morcovi.

Oamenii de ştiinţă au demonstrat că o dietă bogată în potasiu protejează împotriva hipertensiunii arteriale și a accidentului vascular cerebral, compușii antioxidanti din sucul de morcovi vă pot aduce beneficii inimii.

Un studiu de 3 luni pe 17 adulți cu niveluri ridicate de colesterol și trigliceride a constatat că consumul a 2 căni (480 ml) de suc de morcovi pe zi a crescut semnificativ antioxidanții din sânge și a scăzut oxidarea lipidelor din sânge care poate duce la boli de inimă.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.